Instalatii sanitare

Instalatii sanitare

instalatii sanitare

instalatii sanitare

Apa =  viata. Apa potabila curata este unul dintre bunurile noastre cele mai pretioase. Oamenii constienti de importanta sanatatii pun astazi mai mult ca niciodată pret pe apa potabila, care indeplineste cele mai exigente standarde de igiena.
Instalatii sanitare – realizate cu fitinguri din alama speciala rezistenta la dezincare isi dovedesc aici utilitatea de foarte multi ani. In completare, prin fitingurile moderne ale seriilor constructive din otel inox, sistemul creeaza premisele optime pentru aprovizionarea igienica cu apa potabila a viitorului.

Instalatii sanitare, IGIENA SISTEMULUI

Instalatii sanitare – realizate cu gama de fitinguri PX foloseste cu scop  precis caracteristicile avantajoase ale materialelor din polimeri pentru mentinerea puritatii apei noastre potabile. Este conceput inca de astazi pentru calitati problematice ale apei si, astfel, este protejat cel mai bine impotriva coroziunii si depunerilor. O semnificatie esenaiala o au şi teava de inalta calitate PE-Xa fara insertie de aluminiu, precum si teava multistrat din metal-material plastic. Suprafetele netede din interiorul tevii impiedica in mod durabil incrustatiile. In combinatie cu tehnologia de imbinare cu manson alunecător, rezulta un alt punct pozitiv: rezistenta la temperatura – in caz de avarie, pe o durata scurta pana la 100 °C.

instalatii sanitare

instalatii sanitare

Instalatii sanitare – siguranta pana la robinetul de apa

„Apa potabila ramane apa potabilă“ – acest lucru il asteapta toti utilizatorii si operatorii instalatiilor de apa potabila. Ne-am impus obligatia de a respecta aceste cerinte. Toate componentele indeplinesc normele si directivele valabile in ce priveste cerintele de calitate a apei potabile si transportul acesteia in interiorul cladirilor.

Tevile Pe-Xa pentru instalatii sanitare de apa potabila impreuna cu tehnica de imbinare cu manson alunecator sunt certificate DVGW (toate dimensiunile).
Tevile Pe-Xa pentru instalatia de apa potabila corespund recomandarilor KTW (recomandari privind materialele plastice utilizate in instalatiile de apa potabila) ale oficiului federal pentru protectia mediului din Germania.
Verificare cf. fisei de lucru DVGW W 270 (inmultirea microorganismelor pe materiale din instalatii sanitare).
Fitingurile cu filet care vin in contact cu apa potabila sunt fabricate din alama speciala conform DIN EN 12164, DIN EN 12165
si DIN EN 12168 Grad A.
Montaj optim printr-un sistem concludent.
Fixarea racordurilor adaptata pentru santier, prin gama variata de suporturi.
Semicamasa de dilatare reduce alungirea conditionata de temperatura si permite montarea colierelor de teava la distante mai mari.

instalatii sanitare

instalatii sanitare

Cand vine vorba de igiena, pretentiile cresc tot mai mult – mai ales in ceea ce priveste apa potabila. Bazati-va pe experienta noastra…

Instalatii sanitare realizate cu:

  • Teava din polietilena reticulata tip PE-Xa cu memoria formei cu strat de protectie impotriva difuziei oxigenului, flexibila;
  • Teava din polietilena reticulata tip PE-Xa cu insertie de aluminiu, memoria formei, rigida la indoire, stratul interior (PE-X) reticulat, de sine statator;
  • Fitinguri din polietilena si alama speciala;
  • Presiunea de lucru (max.) 10 bar;
  • Temperatura de lucru (max.) 90 grade C;
  • Temperatura maxima admisa pe termen scurt 110 grade C;
  • IMBINARE: Nedemontabila, cu manson alunecator.
Componente ale sistemului pentru instalatii sanitare:
instalatii sanitare

instalatii sanitare

Instalatii sanitare cu teava PE-Xa.
Cot de peret cu filet si talpa pentru instalatii sanitare.
Fitinguri din polietilena pentru instalatii sanitare.
Fitinguri din alama speciala pentru instalatii sanitare.
Accesorii pentru instalatii sanitare.
Distribuitor / colector pentru instalatii sanitare.
Gama completa de tevi, fitinguri si accesorii pentru instalatii sanitare.
Teava pentru instalatii sanitare PE-Xa, este realizata dintr-un material special conceput, ideal pentru circuite de apa calda si rece. Sistemul pentru instalatii sanitare este igienic, nu este toxic, oferind apa curata si limpede.
instalatii sanitare – instalatii – sanitare – teava pe-xa